Gerard de Bruin

Gerard de Bruin 3Naam: Gerard de Bruin
Geboren op 18 april 1961 te Barendrecht
Sinds 1985 gehuwd met Hannie
Kinderen: een dochter (1992) en een zoon (1994)
Opleiding: Horecavakschool, Politieopleiding, Opleiding trainer/coach communicatie, management en persoonlijke effectiviteit en nog veel meer

Bibliografie 
    Agressie Het doet mij (n)iets! van Gerard de Bruin  

Biografie
Van jongs af aan werd ik al gefascineerd door boeken, schrijven en schrijvers. Op school kon men mij alleen een plezier doen met de opdracht een opstel te schrijven. Daarnaast verslond ik boeken, die ik niet alleen wilde lezen maar ook wilde hebben. Niets mooier dan een kast vol met van die gekleurde ruggen, ieder met een eigen verhaal. Wat zou er mooier zijn als daar ooit eens werken van mij tussen zouden staan.

Wat echter volgde was een werkzaam leven als meubelbezorger, grondstoffenafweger, tarreerder, soldaat, griendwerker, politieagent, hondentrainer, vrijwillig inspecteur en provincaal fauna adviseur voor de Dierenbescherming, milieucontroleur, hoor- en beslismedewerker bij de Immigratie en Naturalisatie Dienst, pedagogisch medewerker in een justitieel pedagogisch centrum, trainer/coach/adviseur communicatie, management en persoonlijke effectiviteit, directeur/eigenaar van GdB conflict & agressie management en auteur van diverse publicaties in vakbladen en het boek Agressie? Het doet mij (n)iets!

In 2010 kreeg ik de ziekte van Lyme, waardoor mijn centraal zenuwstelsel is aangetast. Er kwam een abrupt einde aan mijn oude leven en een nieuw leven begon. Ik heb het schrijven weer opgepakt en ben begonnen met het schrijven van MAF berichten. In eerste instantie uit noodzaak, ik kon namelijk niet meer praten. Later, nadat ik weer geleerd had te praten, kon en wilde ik niet meer stoppen.  Dit is wat ik altijd heb gewild, schrijven. Het liefst gezond natuurlijk, maar in het leven zit nu eenmaal niet alles mee. Inmiddels zijn de MAF berichten geworden tot wat ze nu zijn: zeer korte verhalen over alledaagse zaken uit het leven met chronische Lyme-borreliose. Een leven dat bij nader inzien en toezien mooi, anders, fascinerend en bijzonder gewoon kan zijn.

In 2011 ben ik samen met mijn echtgenote Hannie gestart met de MAF Schrijverij, met als doel het in eigen beheer uitgeven van de MAF berichten.

 


 

Geef een reactie

Your email address will not be published.