Over hemden, aanvullend onderzoek

Over hemdenGesproken versie

Het eerder gepubliceerde MAF bericht Over hemden heeft dermate veel reacties losgemaakt, dat een aanvullend onderzoek naar de karaktertrekken van de overhemd dragende man noodzakelijk was.

Zo merkte een lezeres spitsvondig op of de man die veelal overhemden met een ruitjespatroon draagt een hokjesdenker zou kunnen zijn. Een interessante hypothese die na zorgvuldig onderzoek waar bleek te zijn.

De vraag welk soort man een overhemd draagt dat is voorzien van korte mouwen en een ruitjespatroon, kon met behulp van deze eenvoudige formule snel worden beantwoord:
K2 (korte mouw/kortzichtig) + Rh (ruitjespatroon/hokjesdenker) = KH (kortzichtige hokjesdenker).

Ook werd er terecht opgemerkt dat het flanellen, grof geruite houthakkershemd ontbrak in de onderzoekuitslagen. Dit is weggelaten omdat de uitkomst voor de hand liggend is. Geen boom is namelijk veilig voor de hokjesdenkende drager dezes.

Er was ook de vraag van een lezer hoe het zit met lieden die zelden of nooit een overhemd dragen, maar bijvoorbeeld T-shirts in allerlei kleuren, modellen en designs. Na uitgebreid nader onderzoek kan worden geconcludeerd dat dergelijke kledingstukken het bovenlijf van maatschappijkritische, kunst-, cultuur- en literatuurminnende heerschappen bedekken.

Een enkele lezer maakte zich zorgen over de betrouwbaarheid en het wetenschappelijk gehalte van dit overhemden onderzoek. De onderzoeken zijn uitgevoerd volgens de Water Woorden Stroom (WWS) methode. De WWS methode houdt in dat de onderzoeker onder de douche gaat staan, waarna de juiste woorden via de, liefst warme, waterstralen het brein van de onderzoeker instromen. De volgens deze WWS methode verkregen resultaten heb ik tot op heden nog nooit op een fout of leugen kunnen betrappen.

Lees ook het MAF bericht Huizenjacht

Gerard de Bruin 3

Gerard de Bruin
Contact

 

 

Bestel hier de gebundelde MAF berichten:

MAF berichten vanuit een ontregeld brein door Gerard de Bruin  Buiten gewoon door Gerard de Bruin

4 reacties

Naar het reactie formulier

  • Pia on 12 april 2015 at 16:54

  Ben blij dat mijn man vooral t-shirts draagt!
  De WWS methode lijkt me heel betrouwbaar, vooral als die waterstralen jouw brein in sromen!

  • boenders on 12 april 2015 at 14:19

  Hoef mij dus geen zorgen te maken.groetjes.

  • Jan Meurs on 9 april 2015 at 20:22

  Zei het waterhoofd!

  • Rob on 9 april 2015 at 18:16

  Blij en opgelucht!

Reacties zijn uitgeschakeld.